e-copedia

Brug notifikationer

Vejledning
Der er meget at huske i en travl hverdag. Notifikationer i e-conomic, giver dig besked, når der sker noget vigtigt i og omkring dit regnskab.

Er der en faktura, du har sendt, som er forfalden og skal rykkes? En note du skal følge op på eller noget helt tredje du skal være opmærksom på, i dit daglige arbejde?

Notifikationer sørger for, at du får besked.

Sådan bruger du notifikationer

  1. Find ikonet i toppen af e-conomic med klokken.
  2. Tryk på knappen for at se både nye og gamle notifikationer. Nye og ulæste notifikationer fremstår med fed tekst.
  3. Tryk på notifikationen, for at blive taget til det sted i e-conomic, hvor du kan arbejde videre med indholdet af notfikationen. Så snart du trykker, markeres notifikationen som læst.

Hvis du vil markere alle som læst, skal du blot trykke på "Markér alle som læst".
Vil du se alle notifikationer, du har modtaget, skal du blot trykke på "Se alle".

Sådan styrer du hvilke notifikationer du vil modtage

  1. Tryk på Notifikationer (ikonet med klokken) i toppen af din aftale
  2. Tryk på Tandhjulet "Indstillinger"
  3. Vælg de typer af notifikationer du ønsker at modtage fra os til eller fra.
OBS:
Ikke alle typer af notifikationer er tilgængelige for Administratorer.

Indstillinger du laver, er personlige. Det vil sige, at du ikke påvirker andre brugeres til-/fravalg af notifikationer, i din e-conomic-aftale, ved at lave om på dine indstillinger.

 

Typer af notifikationer

Vi er klar over, at der sker meget i din hverdag. Derfor overvejer vi nøje hvilke notifikationer vi udvikler i e-conomic, for at sikre at du ikke oversvømmes med ligegyldig information.

Nye dokumenter i Inbox: Få besked når du modtager et bilag, sendt fra en e-mail. Tryk på notifikationen for at gå til Indbakken i Inbox og se, hvad du har modtaget.

Nye e-fakturaer i Inbox: Få besked når du modtager en ny e-faktura i Inbox. Tryk på notifikationen for at gå til Indbakken i Inbox og se, hvad du har modtaget.

Når du er udpeget til at godkende et bilag: Få besked når et bilag kræver din godkendelse. Denne notifikation kræver at du er oprettet som bilagsgodkender.

Bilag afvist: Få besked når et bilag, der var sendt til godkendelse, er blevet afvist. Tryk på "Se bilag" i mailen, for at se bilaget.

Opfølgningsdato for note er nået: Få besked på dagen du har angivet som opfølgningsdato. Tryk på beskeden for at se noten og følge op.

Nye bankbevægelser i Bankafstemning: Få besked når der er hentet nye bevægelser fra din bank. Tryk på notifikationen for at gå til bankafstemning og se de poster, der er indlæst fra din bank. Denne type notifikation kræver, at du har opsat "Bankintegration".

Salgsfakturaer forfalder: Få besked når en faktura, du har sendt, forfalder. Tryk på notifikationen for at gå til menuen "Rykkere" hvor du kan rykke forfalde fakturaer.

Afsendelse af kundefaktura mislykkes: Få besked når afsendelse af en salgsfaktura via mail eller e-faktura mislykkes. Tryk på notifikationen og gå til "Sendt" menuen for at læse fejlbeskrivelsen.

Ny faktura modtaget fra e-conomic: Superbruger kan få besked når der kommer en ny faktura på jeres e-conomic abonnement.

Anmodet bilag er afvist: Få besked når et bilag du har anmodet om er afvist. Tryk på notifikation og se noten med forklaring på afvisning.

Anmodet bilag er modtaget: Få besked når det efterspurgte bilag er sendt til e-conomic. Tryk på notifikation og se bilag til gennemgang (hvis denne funktion "Gennemgå bilag" er aktiveret) eller se bilaget vedhæftet posteringen i kassekladden (hvis "Gennemgå bilag" er deaktiveret).

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer