Brug notifikationer

Vejledning
Der er meget at huske i en travl hverdag. Notifikationer i e-conomic, giver dig besked, når der sker noget vigtigt i og omkring dit regnskab.

Er der en faktura, du har sendt, som er forfalden og skal rykkes? En note du skal følge op på eller noget helt tredje du skal være opmærksom på, i dit daglige arbejde?

Notifikationer sørger for, at du får besked.

Sådan bruger du notifikationer

1. Find ikonet i toppen af e-conomic med klokken.
  2. Tryk på knappen for at se både nye og gamle notifikationer. Nye og ulæste notifikationer fremstår med fed tekst.
  3. Tryk på notifikationen, for at blive taget til det sted i e-conomic, hvor du kan arbejde videre med indholdet af notfikationen. Så snart du trykker, markeres notifikationen som læst.

Hvis du vil markere alle som læst, skal du blot trykke på "Markér alle som læst".
Vil du se alle notifkationer, du har modtaget, skal du blot trykke på "Vis alle".

Sådan styrer du hvilke notifikationer du vil modtage

1. Tryk på Notifikationer (ikonet med klokken) i toppen af din aftale
  2. Tryk på Tandhjulet "Indstillinger"
  3. Vælg de typer af notifikationer du ønsker at modtage fra os til eller fra.

Indstillinger du laver, er personlige. Det vil sige, at du ikke påvirker andre brugeres til-/fravalg af notifikationer, i din e-conomic-aftale, ved at lave om på dine indstillinger.

Typer af notifikationer

Vi er klar over, at der sker meget i din hverdag. Derfor overvejer vi nøje hvilke notifikationer vi udvikler i e-conomic, for at sikre at du ikke oversvømmes med ligegyldig information.

Har du et godt forslag til en ny notifikation, som ville være relevant og brugbar for dig? Så er du hjertelig velkommen til at skrive til os på e-conomic forum.

Nye dokumenter i Inbox
Få besked, når du modtager en ny kvittering, faktura eller e-faktura i Inbox. Tryk på notifikationen for at gå til Indbakken i Inbox og se, hvad du har modtaget.

Nye bankbevægelser i Bankafstemning
Få besked, når der er hentet nye bevægelser fra din bank via Smart Bank. Tryk på notifikationen for at gå til bankafstemning og se de poster, der er indlæst fra din bank.

Opfølgningsdato for note er nået
Hvis du har sat en opfølgningsdato på en note i e-conomic, bliver du mindet om, at du skal følge op på noten, på dagen du har angivet som opfølgningsdato. Tryk på beskeden for at se noten og følge op.

Salgsfakturaer forfalder
Få en påmindelse, når en faktura, du har sendt, forfalder. Tryk på notifikationen for at gå til menuen "Rykkere" hvor du kan rykke forfalde fakturaer.