Få faktura layout på tysk

Vejledning
Har du behov for at sende en faktura e.l., på tysk, til din kunde, har du mulighed for at "hente" et standard layout (dvs. en skabelonsamling) på tysk.

Skabelonsamlingen består også i den tyske skabelonsamling af 7 skabeloner, nemlig én for faktura, kontoudtog, kreditnota, ordrebekræftelse, rentenota, rykker og tilbud.

Sådan får du et faktura layout på tysk

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Opsætning" og vælg "Design og layout" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Andre muligheder" og vælg "Standard-skabelonsamlinger".
  4. I listeområdet for Skabelonsamlinger finder du det tyske layout og trykker på "Kopier"-knappen til højre.
  5. Tryk på "OK" til at kopiere standard-skabelonsamlingen. Du vil nu få den tyske skabelonsamling tilføjet til listen over skabelonsamlinger.