Fakturer dit projekt med en fast pris

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan fakturere dit projekt med en fast pris, hvis du har aftalt en fast pris med din kunde. Denne pris vil blive vist på projektkortet under kolonnen “faktureret”.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan fakturerer du dit projekt med en fast pris

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Kunder" i menuen til venstre og tryk på "Kunder".
  3. Tryk på "Projektoversigt" øverst og find det projekt, der skal faktureres.
  4. Tryk på "Nyt tilbud/ordre/faktura" og vælg faktura og tryk på "OK".
  5. Tryk på "Ny fakturalinje", vælg din vare og indtast den faste pris du har aftalt med kunden.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Projekter