Find bogførte dokumenter i Arkiv

Vejledning
Alt der bogføres under salgsfanen i e-conomic bliver gemt og arkiveret så du hurtigt kan finde det frem igen. Det kan eksempelvis være dine fakturaer, ordre eller tilbud som du har sendt til din kunde og som du har behov for at finde frem efterfølgende.

I arkivet finder du alle dokumenter der håndteres og bogføres under salg og er derfor et godt sted at starte når du skal finde noget frem der allerede er bogført hvad angår dit salg. Under arkivet kan du se dine fakturaer, kreditnotaer, ordre, tilbud og rykkere og herfra gensende, kopiere eller vende dem. Det kan lette din arbejdsgang når du skal tilrette noget der allerede er bogført eller lave et lignende salg.

Sådan finder du dokumenter i arkivet

1. Tryk på "Salg" og vælg "Fakturering".
  2. Tryk på "Arkiv" og udfyld felterne hvis du ønsker en begrænset søgning.
  3. Tryk på "OK".
OBS:
Arkivet viser kun hvad der er bogført under Salg. Ønsker du at se andre posteringer, eksempelvis en kundeindbetaling som er bogført, skal du finde dem under "Regnskab" og "Posteringer (find bilag)".

Find ud af hvem der har bogført

1. Tryk på det orange tandhjul og derefter "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Log" i menuen til venstre under "Virksomhed".
  3. Udfyld evt. dato for at indsnævre søgningen.
  4. Tryk inde i feltet under "Handling" og vælg "Kladde bogført".
  5. Tryk på "OK".

Her kan du se hvornår en faktura er bogført og af hvilken bruger.

Er du i tvivl om, hvilken bruger der har det pågældende bruger-id? Tryk ind på "Abonnement" i menuen til venstre og aflæs det i oversigten over brugere.
OBS:
Når du søger i loggen, finder den både handlinger af dine egne brugere samt administratorer der har eller har haft adgang. Kender du ikke brugeren? Det være fordi det er en bruger hos din revisor/bogholder eller anden administrator.