Find bogførte posteringer - Rapporter

Vejledning
Denne funktion gør det muligt at søge i alle sendte eller bogførte dokumenter, f.eks. fakturaer. Der kan anvendes mange forskellige parametre i søgefunktionen.

Sådan finder du en bestemt postering

1. Tryk på "Rapporter" → "Regnskab" → "Posteringer".
  2. Udfyld felterne - se evt. "Oplysninger om felterne" nedenfor.
  3. Tryk på "OK".
Tip:
Generelt fungerer søgninger bedst, hvis der indtastes så få parametre som muligt i søgefelterne. Du kan også sortére dataene i listeområdet ved at klikke på overskrifterne.

Oplysninger om felterne:

Fra/Til dato: Datointerval for søgningen

Fra/Til konto: Kontonummerinterval for søgningen

Fra/Til bilag: Bilagsnummerinterval for søgningen

Fra/Til beløb: Beløbsinterval for søgningen

Posteringstype: Definér hvilken dokumenttype du ønsker at se.

Tekst indeholder: Indtast hele eller dele af bogførings-teksten på den postering, du søger efter.

Vis/skjul søgeområde

1. Du har mulighed for at få vist din søgning over din fremsøgte rapport, ved at trykke på de to pile, der peger nedad øverst på siden.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Rapporter