e-copedia hjælpecenter
Afslut eller overfør opfølgningsnoter
Lær hvordan du markerer en opfølgningsnote som udført og overfører opgaver til en kollega i din opfølgningsliste.
Sidst opdateret:
Markering af en opfølgningsnote som udført
For at markere en opfølgningsnote som afsluttet i Opfølgningslisten, skal du først have udført den tilknyttede opgave.
Sæt flueben i feltet Udført ud for noten for at registrere afslutningen.
Opfølgningen er nu markeret som udført og fjernes automatisk fra din opfølgeningsliste.
Overførsel af en opfølgningsnote til en kollega
Du kan overføre en opfølgningsnote til en anden bruger, hvis opgaven skal varetages af en kollega.
Tryk på ikonet Overfør til anden bruger til højre for noten i Opfølgningslisten.
Vælg den bruger, du vil overføre opfølgningen til, og tryk på OK.
Noten er hermed overført til den valgte bruger og vil ikke længere fremgå af din opfølgeningsliste.