e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Find dine abonnenter

Vejledning
Når dit abonnement er oprettet og varer/ydelser er tilknyttet, skal dine kunder (abonnenter) også oprettes på abonnementet. Herefter kan du altid se dem under "Vis abonnenter".
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Abonnement

Sådan finder du dine abonnenter

  1. Start med at trykke på fanen "Salg" øverst.
  2. Tryk på "Abonnement", i undermenuen "Fakturering" til venstre.
  3. Find det ønskede abonnement du ønsker at se abonnenterne på.
  4. Tryk på ikonet "Vis abonnenter" i højre side
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Abonnement

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.