Foretag en lagerregulering

Vejledning
Stemmer dit lager i e-conomic ikke længere med dit faktiske lager? Så kan det rettes gennem en lagerregulering.

Der kan være flere forskellige årsager til at der er opstået en difference imellem dit faktiske lager og dit lager i e-conomic. I guiden her, vil vi gennemgå, hvordan du fortager en lagerregulering i e-conomic.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan foretager du en lagerregulering

1. Tryk på fanebladet "Lager".
  2. Tryk på "Lagerkladder" i menuen til venstre og vælg "Lagerregulering".
  3. Tryk på "Ny reguleringslinje".
  4. Vælg typen "Regulering", og udfyld de rasterende felter, alt efter om det er antallet eller enhedsprisen, du ønsker at regulere.

Scenarier for reguleringer:

Der kan være flere årsager til, at du skal fortage en lagerregulering. Med en lagerregulering har du mulighed for følgende:

Reguler antallet af varen ned.
Reguler antallet af varen op.

Reguler kostprisen ned.
Reguler kostprisen op.

Nulstil varelager.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager