Foretag en lagerregulering - reguler antallet af varen ned

Vejledning
Hvis du har et for højt antal varer på dit lager i e-conomic, i forhold til dit fysiske lager, skal du regulere antallet ned, for at få dit lager til at stemme igen. Det gør du med en lagerregulering.

Inden du kan foretage en lagerregulering, skal du have optalt din lagerbeholdning af varen på dit fysiske lager, fundet antallet på lageret i e-conomic i rapporten "Lageroptælling" og have beregnet differencen mellem dit fysiske lager og lagerbeholdningen i e-conomic.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan regulerer du antallet af en vare ned

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Lagerkladder" i menuen til venstre, og vælg "Lagerregulering".
  3. Tryk på "Ny reguleringslinje".
  4. Vælg typen "Regulering" og udfylde varenr.
  5. I antallet udfylder du det negative antal, der er differencen mellem antallet af varer på dit fysiske lager, og det antal af varer, du har på lageret i e-conomic.
  6. Tryk på "Gem". Når din lagerregulering er bogført, er antallet af varer reguleret ned.
OBS:
Benytter du lokationer? Så husk også at indtaste denne information.
Tip:
Når du regulerer antallet af et varenr. ned, kan du ikke redigere feltet ”Enhedspris”. Det skyldes, at e-conomic automatisk bruger varens gennemsnitlige kostpris til at nedskrive varens værdi forholdsmæssigt.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager