Foretag en lagerregulering - reguler kostprisen ned

Vejledning
Hvis du har en for høj kostpris på et specifikt varenr. du har på lager, skal du regulere kostprisen ned, for at få dit lager til at stemme igen. Det gør du med en lagerregulering.

Inden du kan foretage en lagerregulering, skal du have fundet den reelle kostpris på varen, fundet kostprisen på varen i e-conomic i rapporten "Finanslagerværdi" og have beregnet differencen mellem den reelle kostpris og kostprisen i e-conomic.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan regulerer du kostprisen ned

1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Lagerkladder" i menuen til venstre, og vælg "Lagerregulering".
  3. Tryk på "Ny reguleringslinje".
  4. Vælg typen "Regulering" og udfyld varenr. Antallet skal stå til 0,00, da du ikke ændre på lagerbeholdningen.
  5. Indtast den negative "Enhedspris" du vil regulere varens kostpris ned med. Husk minus (-) foranstillet.
  6. Tryk på "Gem". Når din lagerregulering er bogført, er kostprisen reguleret ned.
OBS:
Benytter du lokationer? Så husk også at indtaste denne information.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager