Gem data i en semikolonsepareret (CSV) fil

Vejledning
For at du kan importere en fil ind i e-conomic, skal denne fil være af formatet semikolonsepareret fil - også kaldt en CSV-fil.

Det semikolonseparerede format (csv) er en filtype, som indeholder data, der er adskilt af semikolon.

Programmer som fx Excel kan læse disse filer direkte og adskille posterne, så dataene indsættes pænt formateret i et Excel-ark.

Har du indtastet/gemt dataene i fx et Excel-ark, som du vil importere i e-conomic, skal du derfor huske at vælge ”CSV (semikolonsepareret)” som filtype for filen.

Sådan gemmer du data som en semikolonsepareret (CSV) fil

1. Opret et regneark med de nødvendige data.
  2. Gem filen som .csv. Dette kan du eksempelvis gemme i Excel via "Filer" > "Gem som".
  3. Giv filet et navn, så du kan finde den igen, og sæt "Filtype" til ".CSV (semikolonsepareret)".
  4. Afslut på "Gem". Din data kan nu indlæses i e-conomic.