Gennemtving totrinsbekræftelse

Vejledning
Når du har tilmeldt dig til Visma Connect, har du som superbruger mulighed for at gennemtvinge totrinsbekræftelse for andre brugere på din aftale.

Det sikrer dig, at sikkerheden for hele aftalen bliver løftet - og ikke kun for din bruger.

• Denne funktion kræver, at du er superbruger på aftalen.

Sådan gennemtvinger du totrinsbekræftelse, som superbruger

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Under "Stamoplysninger" trykker du på "Redigér" til højre for "Virksomhed".
  3. Sæt flueben i "Gennemtving totrinsbekræftelse" og afslut med "Gem".

Sådan gennemtvinger du totrinsbekræftelse, som administrator

1. Når du er logget ind på din administrator-superbruger, skal du klikke på "Stamoplysninger" i undermenuen "Administrator" i venstre side.
  2. Tryk på "Redigér" til højre for "Virksomhed".
  3. Sæt flueben i "Gennemtving totrinsbekræftelse" og afslut med "Gem".