Gør en administrator til godkender i kassekladden

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvilken opsætning du som administrator skal have før du kan godkende posteringer oprettet i kassekladden.

Her lærer du, hvordan du får godkendelsestilladelse til din administratorprofil, og hvordan du opsætter en kassekladde til automatisk at godkende poster oprettet af en administrator.

• Denne indstilling kræver, at du logger ind som administrator.

Sådan tildeler du din administratorprofil tilladelse til at godkende

1. Åben dit administratormodul.
  2. I menuen til venstre under "Administrator" skal du trykke på feltet "Brugere".
  3. Find burgeren som skal have tilladelse til at godkende posteringer, og tryk på blyants-ikonet "Rediger" ude til højre for dem.
  4. Sæt et flueben i feltet "Tillad godkend. af posteringer".
  5. Afslut ved at trykke på "Gem".

Sådan godkender du automatisk administratorposteringer

1. Tryk på det "Orange Tandhjul" og derefter på "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Regnskab" i menuen til venstre og tryk på "Kassekladder".
  3. Tryk på ikonet "Opsætning" til højre for den kassekladde, ændringen skal gælde for og vælg "Bogføring".
  4. Sæt hak i ”Godkend automatisk administratorposteringer".
  5. Klik på "Gem".
Tip:
Hvis du allerede arbejder i en kassekladde, kan du også ændre indstillingen i selve kladden. Det kan du gøre, når du står i kassekladden, f.eks. "Daglig" og så kan du trykke på "Mere" og dernæst "Opsætning af kassekladde". Så får du samme billede som i guiden øverst og kan her også sætte hak i "Godkend automatisk administratorposteringer".