Importér FI-indbetalinger

Vejledning
De fleste netbanker giver mulighed for, at man kan overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem. Det er der også mulighed for med e-conomic.

Indbetalingerne overføres via fanen "Regnskab" under menupunktet "FI-adviseringer" i menuen til venstre. Før du kan lave importen af FI-indbetalinger, skal du lave en opsætning, så e-conomic er klar til importen.

e-conomic genkender de indbetalinger, du indlæser ved at kigge efter FI-koden på hver indbetaling. Hvis indbetalingerne, du indlæser, indeholder en faktura, der er lavet i et andet regnskabsprogram, kan e-conomic ikke genkende FI-koden og derfor kan indbetalingen ikke indlæses.

Sådan vælger du kassekladden til indbetalinger

1. Tryk på det orange tandhjul "Indstillinger" og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Regnskab" og "Kassekladder" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Integration – opsætning" og vælg den kassekladde, som FI-indbetalingerne skal overføres til.
  4. Tryk på "Gem". Fremover bliver FI-indbetalingerne overført til den valgte kassekladde.

Sådan vælger du automatisk en modkonto til dine indbetalinger

1. Tryk på "Regnskab" og vælg den kassekladde, du vil importere dine indbetalinger i.
  2. Tryk på knappen "Andre muligheder".
  3. Vælg "Opsætning af kassekladde".
  4. Tryk på "Posteringer".
  5. I feltet "Modkonto ved kundeindbetalinger" vælger du en modkonto. Nu vil dine indbetalinger automatisk have en modkonto, når du importerer dine FI-indbetalinger.

Sådan importerer du dine FI-indbetalinger

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Løn og adviseringer" i menuen til venstre, og vælg "FI-adviseringer".
  3. Tryk på "Gennemse" og vælg den fil, du har gemt på din pc.
  4. Tryk på "Importér". Nu bliver FI-indbetalingerne overført til den kassekladde, du valgte ovenfor.
  5. Bogfør indbetalingerne ved at trykke på "Bogfør posteringer".
OBS:
Når posteringerne er bogført, kan de ikke længere slettes.

Får du vist et pop-up vindue med røde markeringer, når du indlæser filen, som f.eks. "Ukendt fakturanummer" eller "Kundenr. xxxx findes ikke" kan du ikke indlæse filen, før du har fjernet de linjer, der ikke "matcher" med data i din aftale.