Indsæt vandmærke på brevskabelonen

Vejledning
Et vandmærke skal i e-conomic indsættes som et billede på din brevskabelon. Først skal du lægge dit vandmærke ind som billede i dit billedarkiv i din e-conomic aftale og herefter kan du indsætte det, på de skabelonsamlinger du ønsker.

Sådan får du vandmærket i billedarkivet

1. Tryk på fanen "Salg" og vælg her "Opsætning" og så "Design og layout".
  2. Tryk på "Mere" og vælg "Billedarkiv".
  3. Tryk på "Nyt billede".
  4. Indtast det navn, vandmærket skal gemmes under i feltet Navn, og tryk på ”Vælg fil". Her skal du vælge dit vandmærke, som du har gemt på din computer.
  5. Nu er du klar til at lægge billedet ind på din brevskabelon.

Sådan indsætter du vandmæket

1. Tryk på fanen "Salg" og vælg her "Opsætning" og så "Design og layout".
  2. Tryk på "Brevskabeloner".
  3. Tryk på ikonet "Layout"ud for den af de Brevskabeloner, du vil lægge vandmærket ind på.
  4. Tryk på den blå knap "Nyt element".
  5. Her skal du vælge "Billede"i feltet "Type".
  6. I feltet "Placering" vælger du "Alle", så vandmærket kommer på alle siderne.
  7. I feltet "Billede" kommer der en rullemenu frem. Her kommer de billeder frem, du har liggende i dit billedarkiv, så du vælger nu det vandmærke du lagde ind i billedarkivet tidligere.
  8. Du kan ændre i felterne "B (mm)" og "H (mm)", hvis du vil ændre størrelsen på billedet/vandmærket.
  9. Ved at ændre i felterne "X-pos." og "Y-pos.", kan du regulere placeringen af billedet/vandmærket.
  10. Tryk "OK".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg