Opret brevskabelon

Vejledning
Denne guide vejleder dig i, hvordan du opretter en brevskabelon.

Ønsker du at oprette et nyt layout til eksempelvis dine fakturaer, tilbud og ordrer, skal du starte med at oprette en ny brevskabelon.

Det kan eksempelvis være en fordel med flere brevskabeloner, hvis du ønsker at sende din faktura mm. med forskellig layout afhængigt af kunden.

Sådan opretter du en brevskabelon

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Design og layout" under "Opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Brevskabeloner".
  4. Tryk på "Ny brevskabelon".
  5. Udfyld felterne og afslut med "OK".