e-copedia

Grafik

Artikler med tagget “Grafik” i
Alle artikler med tagget “Grafik”
I e-conomic er der grundlæggende to måder, hvorpå du kan indsætte dit logo på din faktura. Det er enten gennem stamoplysninger eller Design og layout, denne artikel viser førstnævnte.
Et vandmærke skal i e-conomic indsættes som et billede på din brevskabelon. Først skal du lægge dit vandmærke ind som billede i dit billedarkiv i din e-conomic aftale og herefter kan du indsætte det, på de skabelonsamlinger du ønsker.
I denne artikel vil du lære mere teknisk omkring hvordan dit logo må være formateret.
I denne artikel vil du lære mere om, hvorfor dit logo vises i en anden farve eller med en helt sort baggrund. Det skyldes sandsynligvis, at du har gemt dit logo/billede med transparent (gennemsigtig) baggrund.
I e-conomic er der grundlæggende to måder, hvorpå du kan indsætte dit logo på din faktura. Det er enten gennem stamoplysninger eller Design og layout, denne artikel viser, hvordan du indsætter dit logo via Design og layout.
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter og gemmer et billede i billedarkivet, som du derefter kan indsætte på dine layouts.
Hvis du har betingelser, der skal sendes med hver gang, du sender en faktura, ordre eller et tilbud til dine kunder, kan du tilføje dokumentet på dit layout, så kommer det automatisk med, som en vedhæftet fil på det du sender ud.
I e-conomic er der grundlæggende to måder, hvorpå du kan indsætte dit logo på din faktura. Det er enten gennem stamoplysninger eller Design og layout, denne artikel viser førstnævnte.
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer