e-copedia

Om logo på dokumenter

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere teknisk omkring hvordan dit logo må være formateret.

Husk at logoet først skal gemmes på din computer i fx. GIF, PNG, JPEG eller JPG format. Det er en god idé at gemme filen i det rigtige størrelse, så bevares kvaliteten også.

Benytter du det manuelle logo upload, kan du også benytte PDF filer i nogle tilfælde.

Du kan indsætte et logo på dine dokumenter via 2 løsninger:

Beslut hvilken skabelonsamling du vil benytte

Dette er kun relevant hvis du uploader via "Design og layout" funktionen. Hvis du ligger den ind via det orange tandhjul ("Indstillinger"), vil logoet bliver lagt ind på alle brevskabeloner. I e-conomic er der som standard to skabelonsamlinger:

Std. m. girokort (med FI-kort)
Std. m. bankoplys. (med bankoplysninger).

Hver skabelonsamling består som minimum (ved en Start-up aftale) en skabelon for fakturaer, kontoudtog og kreditnotaer (der er flere muligheder hvis man har en Small business aftaler, Professional aftale og/eller Lager).

Til hver skabelonsamling er tilknyttet en brevskabelon. Brevskabelonen fungerer som basis for skabelonsamlingen og indeholder dine virksomhedsoplysninger.

    • Hvorfor vises mit logo i en anden farve eller med en helt sort baggrund?

Logo størrelse i pixels og dpi (for avancerede brugere)

Har du brug for lidt mere viden om, hvilken størrelse dit logo kan have i pixels eller dpi, så er der her en meget kort forklaring.

Et bitmap-billede består af pixels. Hvis et billede f.eks er sat til 300 dpi og 2x2 cm, og man så strækker det til 10x10 cm i layoutet, bliver det ’effektivt’ 60 dpi i stedet.

Hvis man fx er tilfreds med en effektiv opløsning på 150 dpi, vil et logo, der skal være 10x10 cm, således skulle være ca. 590x590 pixels (150 dpi x (10 cm / 2,54 cm/inch)).

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer