Opret og gem et billede i billedarkivet

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter og gemmer et billede i billedarkivet, som du derefter kan indsætte på dine layouts.

For at du kan gemme et billede i billedarkivet kræver det, at filen er i formatet: JPG, JPEG, PNG eller GIF. I nogle tilfælde kan det også være i PDF.

Sådan opretter og gemmer du et billede i billedarkivet

1. Tryk på "Salg" og find menupunktet "Opsætning".
  2. Tryk på "Andre muligheder" og vælg "Billedarkiv".
  3. Tryk på "Nyt billede".
  4. Tryk på "Vælg fil" og vælg billedet fra PC'en og indtast navnet på billedet.
  5. Tryk på "OK" for at indlæse billedet. Billedet er nu gemt i billedarkivet.
OBS:
Billedet skal være gemt på din PC, før du kan oprette og gemme det i billedarkivet.