Indtast bankens primosaldo i bankafstemningen

Vejledning
Før du går i gang med at bruge bankafstemningen i e-conomic, er det vigtigt, at du angiver primosaldoen på din bank. Primosaldoen er den saldo, der er på din bankkonto, på den dag, du afstemmer fra.

Sådan indtaster du din banks primosaldo

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Bank" i menuen til venstre og vælg "Bankafstemning".
  3. Tryk på ikonet "Indstillinger" øverst til højre.
  4. Indtast saldoen og angiv, hvornår primosaldoen skal være med start fra.
  5. Afslut med "Gem".
Tip:
Hvis din bankafstemning har været taget i brug tidligere, men du ikke har benyttet bankafstemningen, så følger du blot ovenstående guide. Her retter du blot den tidligere angivne primosaldo til den nuværende og skifter til den periode, du ønsker at starte op på ny fra.

Din primosaldo er nu indtastet, og du er klar til at gå i gang med at afstemme din bank.

Dit næste skridt vil være at importere dit kontoudtog fra din bank.