e-copedia

Indtast bankens primosaldo i bankafstemningen

Vejledning
Før du går i gang med at bruge bankafstemningen i e-conomic, er det vigtigt, at du angiver primosaldoen på din bank. Primosaldoen er den saldo, der er på din bankkonto, på den dag, du afstemmer fra.

Primosaldoen er vigtig for at din bank i e-conomic skal kunne vise samme værdi som din reelle bank. Sørg derfor for at det korrekte beløb sættes op i den korrekte periode. 

Hvis din bankkonto allerede er i brug skal du blot indsætte din primosaldo ind fra den periode du ønsker at starte din afstemning fra og så vil dine saldi stemme overens i e-conomic med det du har i din netbank. 

Hvis du tidligere har indsat en primosaldo, men du ikke har benyttet bankafstemningen, så følger du blot samme nedestående guide. Her retter du blot den tidligere angivne primosaldo til den nuværende og skifter til den periode, du ønsker at starte op på ny fra.
 

Sådan indtaster du din banks primosaldo

  1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Bank" i menuen til venstre og vælg "Bankafstemning".
  3. Tryk på ikonet "Gå til Indstillinger" øverst til højre.
  4. Indtast saldoen og angiv, hvornår primosaldoen skal være med start fra.
  5. Afslut med "Gem".
OBS:
Primosaldoen under bankafstemning benyttes kun her og fremgår ikke andre steder i programmet. Skal du benytte din primosaldo i forbindelse med bogføring, bør den oprettes som en primopostering.

Din primosaldo er nu indtastet, og du er klar til at gå i gang med at afstemme din bank.

Dit næste skridt vil være at importere dit kontoudtog fra din bank og afstemme din bank.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer