Kategorisér dine bilag

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan kategorisere dine bilag. Ved at kategorisere dine bilag, er det lettere at holde styr på hvert enkelt bilag og sikre, at alt bogføres korrekt.

Du kan lægge alle dine vigtige papirer i hver deres respektive kategori. Hvad med at oprette en kategori til dine vigtige papirer, kontrakter, erklæringer, kvitteringer, udlæg, udkast eller måske dine kontoudtog?

Mulighederne er mange, for det er dig der bestemmer, hvad der skal lægges ind.

Det er let at kategorisere, alt du skal gøre er at tage fat i dét bilag eller markere de bilag, du vil kategorisere og slippe det i den kategori, du ønsker.

Ny kategori

Savner du en kategori? Så er det heldigvis ganske nemt at oprette en ny i Indbakken. Tryk blot på den grå tekst "+ Ny kategori", tast herefter det navn du ønsker på din nye kategori og tryk enter for at gemme dine ændringer.

Redigér kategori

Navnet på dine kategorier kan ændres til enhver tid. Det er super simpelt at ændre - hold blot musen til højre for din kategori, tryk på de tre prikker og vælg "Redigér". Nu skal du blot taste det nye navn, du ønsker skal bruges og trykke enter for at gemme dine ændringer.

Slet kategori

Det er naturligvis også let at slette en kategori - hold blot musen til højre for din kategori, tryk på de tre prikker og vælg "Slet". Bekræft at du ønsker at slette kategorien ved at trykke "OK".

OBS:
Hvis kategorien du sletter indeholder bilag, bliver ALLE bilag i kategorien slettet. Hvis du er opmærksom på dette og du alligevel ønsker at slette, skal du skrive navnet på kategorien du vil slette og trykke "OK"