Kom godt i gang med Inkassovarsel

Viden Om
Her kan du læse mere om, hvordan du kan få et bedre overblik over dine ubetalte fakturaer, og hvordan du kan sende et inkassovarsel med et enkelt klik i e-conomic.

Er du landet på vores vejledning, men bruger endnu ikke Inkassovarsel?
Få et opkald fra e-conomic og oplev, hvordan du kan sende inkassovarsel til dine kunder.

OBS:
Vær opmærksom på, at hvis en kundebetaling ikke er udlignet med en faktura, vil den fremgå som en ubetalt faktura indtil de udlignes.

- Se her hvordan du udligner mens du bogfører en kundeindbetaling.

- Se her hvordan du udligner efter at have bogført en kundeindbetaling.

Minimér dit debitortab - sådan sender du et inkassovarsel

Du kan nemt se dine ubetalte fakturaer og overdrage sager til Likvido direkte i e-conomic ved at følge disse skridt:

1. Log ind i din e-conomic-aftale og tryk på "Salg".

2. Gå til "Ubetalte fakturaer" i venstre menu under "Fakturering". Du ser nu et overblik over alle dine forfaldne fakturaer. Vær opmærksom på, at e-conomic kun ved, om en faktura er betalt, hvis du har bogført og udlignet indbetalingen.

3. Find fakturaen du vil sende til Likvido.

4. Tryk på knappen til højre i kolonnen "Inkasso". Første gang du benytter funktionen, skal du acceptere Likvidos betingelser og oprette en konto hos Likvido. Læs mere om, hvordan du opretter en konto nedenfor.

5. Bekræft ved at trykke på den blå knap "Send til Likvido".

6. Fakturaen behandles nu af Likvido. Du kan trykke på fanen "Inkassosager hos Likvido" for at følge med i processen og se status. Har du brug for flere detaljer på den enkelte faktura, kan du også se et mere detaljeret overblik over dine sager på Likvidos platform. Du kan logge ind hos Likvido ved at trykke på knappen ude til højre for den enkelte faktura under kolonnen “Likvido”.

Du kan læse mere om, hvordan du inddriver dine forfaldne fakturaer hos Likvido. Har du yderligere spørgsmål til processen, anbefaler vi, at du tager kontakt til Likvidos support via info@likvido.com eller telefon: 71 99 27 87.

OBS:
Bemærk, at kun selve fakturabeløbet bliver overført til Likvido, og ikke eventuelle tidligere rykkere, som du har sendt til din kunde i forbindelse med den forfaldne faktura. Hvis du ønsker, at hele kundens udestående beløb skal vises i Likvido, skal du udføre hele rykker-processen i Likvido.

Sådan aktiverer du din Likvido-konto

Når du bruger inkassovarsels-knappen i e-conomic første gang, skal du oprette en konto hos Likvido. Det tager cirka 1 minut og sker direkte i e-conomic:

1. Første gang du trykker på Inkassovarsels-knappen for at sende en faktura til Likvido, bliver du mødt af opsætningsguiden.

2. Her kan du læse om, hvad Likvido tilbyder, og oprette en konto hos Likvido ved at trykke på "Start nu".

3. Udfyld felterne og bekræft dine kontaktoplysninger ved at trykke på "Næste". Vær opmærksom på, at du skal bruge din egen e-mailadresse, som du har personlig adgang til hos din virksomhed, når du opretter din konto hos Likvido.

4. Nu skal du acceptere Likvido's vilkår og betingelser og trykke på "Bekræft".

5. Din konto er nu aktiv, og du vil modtage en velkomstmail fra Likvido med et aktiveringslink. Ved at trykke på linket, bliver du bedt om at vælge en adgangskode til din Likvido-konto.

6. Tryk på "Næste" for at fortsætte med at sende din første faktura af sted til Likvido eller afslut via knappen "Luk".

Hvis du ikke vil bruge løsningen længere, bedes du kontakte Likvidos support på tlf. 71 99 27 87 eller sende en mail til dem på info@likvido.com, så de kan hjælpe dig med at fjerne integrationen.

• Hvordan får jeg udbetalt mine penge fra Likvido?