Kom godt i gang med Virksomhedsoverblik

Vejledning
Med Virksomhedsoverblik får du et mere detaljeret overblik end nogensinde før - direkte i e-conomic. Skræddersy dit eget personlige overblik og få en fleksibel arbejdsgang tilpasset dine behov.

Nu kan du skræddersy dit overblik ved at skjule og vise kolonner efter eget behov, oprette dine egne kolonner og se data fra Inbox, Kassekladden og Bankafstemning på den enkelte virksomhed. Med Virksomhedsoverblik kan du nemlig skabe et detaljeret overblik med personaliserede kolonner. På den måde har du dine kerneopgaver inde i e-conomic, og kan minimere antallet af kliks. Derudover får du meget mere fleksibilitet og et bedre samarbejde - både internt og med dine kunder.

OBS: Dette er en funktion, der er under udvikling.
Derfor skal knappen "Ny virksomhed" stadig tilgås i det oprindelige overblik "Virksomheder".

• Denne funktion kræver, at du har et administrator-login i e-conomic.

Opret dine egne kolonner

1. Tryk på knappen "Ny kolonne".
  2. Giv kolonnen en overskrift.
  3. Vælg mellem de 4 typer: Dato, Note, Nummer eller Valgmulighed.
    • Hvordan bruges de 4 typer?

Tilpas dine kolonner

1. Tryk på "Virksomhedsoverblik" under "Admin Central" i menuen til venstre.
  2. Hold musen over en kolonne og tryk derefter på de 3 prikker for at tilpasse kolonnen. Her kan du enten vælge at skjule kolonnen eller flytte den. Har du oprettet din egen kolonne, kan du også slette den permanent her.

Vis skjulte kolonner

1. Tryk på dropdown-menuen øverst til højre for teksten "Skjulte kolonner".
  2. Tryk på valgmulighederne for enten at vise eller skjule en kolonne.

Sortér efter kolonneoverskrift

1. Tryk på kolonneoverskriften.
  2. Peger pilen opad, så sorteres der fra A til Å.
  3. Peger pilen nedad, så sorteres der fra Å til A.
  4. Trykkes en tredje gang, så nulstilles sortering og følger aftalenr. rækkefølgen.