e-copedia

Om Admin Central

Viden Om
Admin Central er dit nye centrale overblik over virksomheder, som du administrerer i e-conomic. Skræddersy dit overblik og få en fleksibel arbejdsgang tilpasset dine behov.

Virksomhedsoverblik i Admin Central er det første skridt i retning af at give dig som administrator i e-conomic en mere fleksibel arbejdsgang, der matcher dine behov. Nu kan du nemlig få et mere detaljeret overblik end nogensinde før i e-conomic, som du kan skræddersy med personaliserede kolonner.

  • Denne funktion kræver, at du har et administrator-login i e-conomic.

Det kan du med dit nye Virksomhedsoverblik

Skræddersy Virksomhedsoverblikket ved at skjule og vise kolonner efter eget behov, oprette dine egne kolonner og se data fra Inbox, Kassekladden og Bankafstemning på den enkelte virksomhed. På den måde kan du få data fra dine kundeporteføljer ind i
e-conomic og minimere antallet af kliks, samtidig med at du får meget mere fleksibilitet. 

 

Sådan kan du bruge Virksomhedsoverblikket

 

Skræddersy Virksomhedsoverblikket

Du kan skræddersy dit Virksomhedsoverblik ved at tilpasse dine kolonner. På den måde får du skabt det bedste overblik for dig. Via ‘vis’- og ‘skjul’-funktionen, kan du skjule og vise kolonner efter eget behov. 

Brug Virksomhedsoverblikket til at planlægge dit arbejde 

I dit Virksomhedsoverblik kan du under ‘Skjulte kolonner’ se data fra Inbox, Kassekladden og Bankafstemning på den enkelte virksomhed/kunde. Så kan du hurtigt få overblik over uafstemte bankposteringer, kassekladder og bilag i Inboxen, og planlægge arbejdet internt. 

Opret dine egne kolonner 

Opret dine egne kolonner for at tilføje yderligere information til overblikket. Fx en note-kolonne, så alle med adgang til administrator-modulet kan se noter på virksomheder/kunder. Du kan også lave en kolonne med flere valgmuligheder i ‘Dropdown’-menuen..

Her kan du læse mere om vores anbefalede arbejdsgang

 

Vi vil løbende udvikle Virksomhedsoverblikket

Virksomhedsoverblikket, som er udviklet i samarbejde med vores administratorer, er fortsat under udvikling. Det betyder, at du løbende vil opleve at der vil blive tilføje nye features, der forbedrer brugeroplevelsen. Hvis du har input eller idéer, så skriv til os på admin.central@visma.com 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer