e-copedia

Medregn dine fakturalinjer på projektkortet

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan sætte din varegruppe op til at medregne dine fakturalinjer på projektkortet. Du vil dermed kunne se dit vareforbrug på projektkortet.

Når du har sat din varegruppe op til at medregne i projekter, og bogfører en faktura, hvor varen er tilknyttet varegruppen, hvor der medregnes i projekter, vil fakturalinjen kunne ses under "udgangspunkt i fakturering" på projektkortet. Har du faktureret aconto eller overført timer og omkostninger til fakturering, vil det være en del af dette beløb.

Du vil også på projektkortet kunne se det, som er medregnet, under punktet "udgangspunkt i registrering" som vareforbrug.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan sætter du din varegruppe op til at medregne dine fakturalinjer på projektkortet

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Varer" i menuen til venstre og vælg "Varegrupper".
  3. Tryk på "Ny varegruppe" eller vælg en eksisterende og tryk på redigér.
  4. Sæt hak i "Medregn i projekter". Udfyld de restende felter, hvis du er ved at oprettet en ny varergruppe.
  5. Tryk på "Gem". Din varegruppe er nu sat op til at medregne fakturalinjer på projektkortet.
OBS:
Når en varegruppe er sat op til at medregne fakturalinjerne i projekter, kan varen, der er tilknyttet til den, ikke bruges til at overføre timer til fakturering. Derfor anbefaler vi, at du opretter en separat varegruppe til dette formål. Derudover, er det vigtigt, at der både er oprettet en kost- og salgspris på varen, da beløbene kommer til at fremgå af projektkortet.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer