e-copedia

Om Abonnement

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan opkræve én eller flere kunder, for en vare eller en ydelse, i intervaller med Abonnement.

Abonnement er især brugbart, for dig der ønsker indsamling af medlemskontingenter, opkrævning af lejere og betaling for abonnements-baserede tjenester mv. Der er ingen grænser for typen eller antallet af abonnementer, så du kan roligt slå dig løs.

For at gøre arbejdet med dine abonnementer ekstra nemt, kan du også benytte Betalingsservice i e-conomic. Betalingsservice er inkluderet i funktionen Abonnement.

  • Funktionen Abonnement er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Kom godt i gang

Før du kan begynde at opkræve dine kunder, via Abonnement, er det vigtigt at du opretter et abonnement, indstiller hvilke varer og ydelser, dine kunder skal opkræves for og at du opretter de kunder, du vil opkræve (også kaldet abonnenter).

Hvis du har oprettet Abonnementer, kan du med fordel opsætte funktionen Betalingsservice, for at opkræve alle dine kunder ganske automatisk, når du har sendt faktura til dine abonnenter i e-conomic. Betalingsservice giver dig også mulighed for let at udligne alle de kunder der har betalt dig, så du kan sikre at dit regnskab stemmer, til enhver tid.

OBS:
Hvis du har benyttet feltet "Rabat i %" på én eller flere af dine kunder eller kundegrupper, skal du være opmærksom på at den indstillede rabat ikke medregnes i en abonnementskørsel, du kan dog fortsat oprette faktura, ordrer mv. med rabat, manuelt igennem fanen "Salg".
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer