e-copedia

Om e-conomic API

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om e-conomics API.

Med e-conomics API kan du integrere dine it-systemer (fx webshop, kasseapparat, CRM-system eller noget helt fjerde) med e-conomic regnskabsprogram. API sørger for, at dine systemer er synkroniserede med e-conomic, så du får et bedre overblik over din forretning.

  • e-conomics API er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Skab forbindelse

Du kan få overblik over de it-systemer, der kan integreres med e-conomic, i vores oversigt apps/integrationer på e-conomic.dk. Du kan også finde apps, der kan integreres med e-conomic, i e-conomic Market.

 

Er du udvikler? 

Så kan du altid finde dokumentation, hjælp og vejledning som udvikler på vores udviklersite www.e-conomic.com

OBS:
API giver ubegrænset adgang: Vær opmærksom på, at API-adgang giver fuld adgang til at tilgå og ændre al data, der findes i din aftale. Derfor bør du aldrig give API-adgang til en tredjepart, hvis du ikke kender denne, eller tredjeparten ikke er anbefalet af e-conomic. På interne aftaler for revisorer og bogholdere er det udelukkende tilladt for tredjepart at læse data på dine aftaler, men ikke foretage ændringer eller overføre data til aftalen - der kan altså udelukkende hentes data fra e-conomic via API, når det er en intern aftale.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer