Om Godkendelse i Inbox

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om godkendelse af bilag i Inbox. Med funktionen godkendelse i Inbox, sender e-conomic automatisk dine bilag til godkendelse.

Godkendelsen fungerer, ved at e-conomic sender godkenderen en e-mail, med mulighed for at godkende eller afvise bilaget, med bare ét klik på computermusen eller et enkelt tap på en tablet eller mobiltelefon.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Indscanning eller Smart Inbox.

Sådan fungerer godkendelse af bilag

Når du modtager et nyt bilag, sender vi automatisk en e-mail afsted til de personer du har valgt som godkendere, til e-mailadressen der er angivet under "Administrér godkendere" i indstillingerne for godkendelse i Inbox.

Godkenderen kan afvise eller godkende bilag, ved at trykke på knappen "Se bilag" og så vælge "Godkend" eller "Afvis".

Hvis bilaget allerede er blevet godkendt eller afvist, ser godkenderen i stedet, hvem der har godkendt bilaget og hvornår det blev godkendt.

Aktivér/Deaktivér godkendelse af bilag

Det er let at aktivere eller deaktivere godkendelse, følg blot guiden herunder.

• Tryk på det grå tandhjul ("Indstillinger") øverst til højre i Inbox.
  • Tryk på menuen "Godkendelse".
  • Tilføj eller fjern fluebenet i feltet "Aktivér godkendelse af bilag i Inbox".

Sådan!
Hvis du har aktiveret godkendelse, skal du huske at tage stilling til, om bilag der uploades direkte skal godkendes automatisk og at tilføje godkendere. Hvis ikke, kan du trykke på den blå knap "Gem" for at gemme dine indstillinger.

Aktivér/Deaktivér automatisk godkendelse af bilag

Hvis du selv uploader bilag i Smart Inbox, kan det være praktisk ikke at skulle godkende alle de bilag du uploader. Ved at sætte flueben i feltet "Godkend automatisk bilag ved direkte upload", bliver bilag du indlæser ved at bruge knappen "Tilføj bilag" eller ved blot at trække filen ind i Smart Inbox, automatisk godkendt. Den første godkender på listen "Administrér godkendere" vil blive anført som godkender af bilaget.

Bilag du modtager i Inbox via e-mail (kræver tillægsmodulet Indscanning), dit EAN-nummer (kræver tillægsmodulet Smart Inbox) og/eller e-faktura via CVR-nummer (inkluderet gratis i alle abonnementer), skal fortsat godkendes via e-mail.

• Tryk på det grå tandhjul ("Indstillinger") øverst til højre i Inbox.
  • Tryk på menuen "Godkendelse".
  • Tilføj eller fjern fluebenet i feltet "Godkend automatisk bilag ved direkte upload".

Sådan!
Hvis du har aktiveret automatisk godkendelse af bilag, mangler du kun at tilføje godkendere. Hvis ikke, kan du trykke på den blå knap "Gem" for at gemme dine indstillinger.

Administrér godkendere

I listen over dine godkendere, kan du tilføje eller fjerne personer, der skal kunne godkende bilag. Du kan have så mange godkendere du lyster, men kun én person kan godkende bilaget - med andre ord fungerer godkendelsen efter "først til mølle"-princippet. Husk også at alle godkendere modtager en e-mail fra e-conomic, for hvert bilag du modtager i Inbox.

Du kan tilføje personer, der er oprettet som brugere i din aftale eller ved at angive et navn og en e-mail adresse.

• Vælg en bruger, eller tast godkenderens navn og e-mailadresse.
  • Tryk på "Tilføj Godkender".

Sådan!
Godkendelse af bilag i Inbox er sat op og klar til brug. Tryk på den blå knap "Gem" for at gemme dine indstillinger. Husk at du altid kan vende tilbage til indstillingerne, hvis der er noget du vil ændre.