e-copedia

Om Inbox

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om din Inbox som gør, at du kan vedhæfte købsfakturaer og udgiftsbilag til din bogføring. Det sikrer, at dine bilag ikke går tabt eller bliver ødelagte men hjælper dig også med at imødekomme det konstant udviklende lovkrav om digitalisering af bilag. Gør digitaliseringen af dine bilag lettere med Inbox.

Inbox er for alle der ønsker at digitalisere deres bilagshåndtering. Med Inboxen får du mulighed for at indsende dine bilag på farten, fra din mail eller hive dem ind fra computeren. Det er helt op til dig. Når først dine bilag er bogførte på posteringer i e-conomic, så er de sikret for altid. Ønsker du automatisk aflæsning af bilag, så anbefaler vi at tager et kig på Smart Inbox som er inkluderet i pakkerne Smart og Avanceret.

Med digitale bilag slipper du for løse papirer, kvitteringer og mapper der fylder på kontoret. På den måde har du nemt din dokumentation til SKAT på plads, og din revisor og bogholder har direkte adgang til det hele, uanset hvor de befinder sig - det styrker samarbejdet.  

Du har også muligheden for, at modtage e-fakturaer direkte i din Inbox, så du lynhurtigt kan få ordnet bogføringen omkring dem. Og du behøver ikke allerede have et EAN nummer, da du i din aftales indstillinger, kan registrere dit CVR nummer til modtagelse af e-faktura.

Kom godt i gang med Inbox

Du kan nemt kan uploade dine bilag til Inboxen. Herefter kan du kategorisere bilagene eller vedhæfte dem til dine posteringer. På den måde får du overblik over din dokumentation. Og skulle du mangle bilag i bogføringen, kan du bruge Bilagsanmodning, hvor du gratis kan oprette dine medarbejdere som Bilagsindsendere, og derfra anmode dem om manglede bilag

Vil du lære mere om Inbox? Så kan du tilmelde dig vores gratis online kursus i Indscanning & Smart Inbox.

Har du spørgsmål som eksempelvis "Skal jeg gemme mine fysiske bilag, efter jeg har uploadet og arkiveret dem i min aftale?" eller lignende, så kan du læse om hvordan du skal forholde dig i Bogføringsloven.
Du finder teksten vedrørende opbevaring af regnskabsmateriale i kapitel 5 §10 stk.2.

Samling af inbox guides

Er du stadig i tvivl, vil vi anbefale, at du rådfører dig med din revisor.

Her har du en samling af alle vores guides, som fortæller dig hvordan du bruger din Inbox.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer