e-copedia

Om overblikket Ubetalte fakturaer og inkassovarsel

Viden Om
Med vores forbedrede debitorstyring får du et samlet overblik over ubetalte fakturaer, så du løbende kan sende betalingspåmindelser til dine debitorer. Og hvis du har forfaldne fakturaer, kan du nemt og hurtigt sende et inkassovarsel. I samarbejde med Likvido har vi lanceret en no-cure-no-pay inkassoløsning, som giver dig mulighed for at sende et inkassovarsel med et enkelt klik i e-conomic.

Lad os dykke ned i vores Inkassovarsel funktion.
Få et opkald fra e-conomic og oplev, hvordan du kan sende inkassovarsel til dine kunder.


Mangler du betaling for en faktura? 

Med det nye overblik “Ubetalte fakturaer”, som er integreret i e-conomic, kan du hurtigt danne dig et overblik over overskredne ubetalte fakturaer og optimere din opfølgningsprocedure. Du kan også nemt overdrage sager til Likvido. 

Med ét klik i e-conomic kan du sende et inkassovarsel, der overholder inkassolovens §10, og gøre dine kunder opmærksomme på, at de har 10 dage til at betale fakturaen, før et egentligt inkassoforløb påbegyndes. Du betaler kun 10% af fakturabeløbet til Likvido, hvis vi har succes med at inddrive din faktura. Hvis ikke, pålægges der ingen gebyr. Betaling er ikke garanteret, men Likvido vil gøre alt for at inddrive pengene.

Likvido overtager inkassoprocessen, mens du får tid til at fokusere på andre dele af forretningen og opretholde gode kunderelationer. Du får en opdateret status på alle dine ubetalte fakturaer i e-conomic, så du slipper for at skulle bruge tid på at ringe eller skrive til dine kunder. Skulle du fortryde, kan du afslutte en igangværende inkassosag uden nogle gebyrer.

OBS:
Vær opmærksom på, at hvis en kundebetaling ikke er udlignet med en faktura, vil den fremgå som en ubetalt faktura indtil de udlignes.

- Se her hvordan du udligner mens du bogfører en kundeindbetaling.

- Se her hvordan du udligner efter at have bogført en kundeindbetaling.

Få overblik over Ubetalte fakturaer

Dan dig et hurtigt overblik over fakturaer, der ikke er blevet betalt endnu direkte i e-conomic. På siden “Ubetalte fakturaer” kan du se dine udestående fakturaer med forfaldsdato, antal dage forfaldsdatoen er overskredet med, fakturanummer og beløb. På den måde får du løbende status på dine ubetalte fakturaer, så du nemt kan holde styr på din likviditet og undgå eventuelle misforståelser med dine kunder. 

Under kolonnen "Rykkerstatus" har du endda mulighed for at se, hvor mange rykkere der er blevet sendt inde fra e-conomic ifm. denne faktura.

    • Hvordan filtrerer jeg hvor mange ubetalte faktura jeg ser i overblikket?
    • Hvornår kan jeg sende en faktura til inkasso?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer