e-copedia

Om Koncernadgang via administratormodulet

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om koncernadgang til e-conomic for virksomheder, der har flere regnskaber i e-conomic.

Såfremt man har flere aftaler i e-conomic kan man få en såkaldt koncernadgang. Rent praktisk betyder dette, at du kun behøver ét login, for at tilgå alle virksomheder i koncernen, samt at du får nogle funktionelle fordele, der letter administrationen og sparer dig, for at huske individuelle adgangskoder mv. på alle dine aftaler. 

Hvis du råder over flere virksomheders aftaler i e-conomic og ønsker et koncernmodul, så skriv til os på salg@e-conomic.dk eller ring på 78 79 19 55. Koncernaftaler oprettes, som en skæddersyet løsning og vi har helt sikkert også en løsning til din virksomhed.

  • Denne funktion kræver at du har mere end tre aftaler i e-conomic.

Hvordan optimerer en Koncernaftale din arbejdsgang?

Ved brug af en Koncernaftale får du et væld af fordele som kan gøre din arbejdsgang smartere. Det gælder eksempelvis at du får mulighed for at bruge samme standardopsætning på tværs af aftaler, du får et nemmere overblik over alle virksomhederne i din koncern på forsiden, du kan definere individuelle adgange for de forskellige brugere i koncernen, samt muligheden for fælles fakturering af alle virksomhederne i koncernen.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer