e-copedia

Om kontoplanen "Udlejning af ejendomme og ejerforeninger"

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om kontoplanen "Udlejning af ejendomme og ejerforeninger". En kontoplan er en liste over de konti, som en virksomhed anvender til bogføring. En kontoplan er udarbejdet sådan, at den består af en resultatopgørelse og en balance, der giver virksomheden et overblik over sine økonomiske aktiviteter. Her kan du se den kontoplan, der følger med i standardopsætningen "Udlejning af ejendomme og ejerforeninger".

Du kan se hver standardopsætnings kontoplan ved at trykke på det orange tandhjul - "Alle indstillinger" - "Regnskab" - "Standardopsætning" - ikonet "Vis kontoplan" til højre for den standardopsætning, du ønsker at se kontoplanen for. 

Du kan vælge at printe eller se den i excel ved at klikke på ikonerne øverst til højre for den enkelte kontoplan.

Tryk her for at downloade kontoplanen (.csv-fil)

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer