e-copedia

Om korrekt visning af logo

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvorfor dit logo vises i en anden farve eller med en helt sort baggrund. Det skyldes sandsynligvis, at du har gemt dit logo/billede med transparent (gennemsigtig) baggrund.

At kunne have en gennemsigtig baggrund på sit logo/billede, er godt i mange sammenhænge, men det betyder desværre, at e-conomic ikke kan læse dit logo/billedet ordentligt.

For at få vist dit logo korrekt, kan du vælge mellem disse to løsninger:

Konverter logo i paint

Åbn dit logo/billede i paint (findes som standard på din PC, hvis du benytter Windows) og gem det som f.eks. filformatet PNG.

Når du har gemt filen, har dit logo/billede nu en hvid baggrund og er ikke længere gennemsigtigt.

Konverter logo fra vektorformat med hvid baggrund

Er dit logo skabt i vektorgrafik - f.eks via Adobe Illustrator e.l. - skal du være opmærksom på, at du ikke må benytte en transparent baggrund til dit logo - baggrunden skal derimod være hvid.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer