e-copedia

Om Leverandørkontokort

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om leverandørkontokortet. Hver leverandør/vareleverandør har sit eget kontokort. På kontokortet kan du se alle de posteringer, der berører din leverandør.

Leverandørkontokortet er et vigtigt redskab i regnskabssystemet. Det giver dig mulighed for at holde styr på al relevant information omkring en specifik leverandør. Alle transaktioner med leverandøren er tilgængelige her, hvilket giver dig et hurtigt overblik over tidligere ordrer og betalinger. Dette er et effektivt værktøj for styring og overblik over virksomhedens leverandørrelationer.

Sådan finder du dit leverandørkontokort

Du finder dit leverandørkontokort ved at åbne fanen "Regnskab", og i menuen til venstre under "Søgning og lister" skal du trykke på "Leverandører".
Ude til højre for dine leverandører skal du så trykke på ikonet der hedder "Kontokort". 

Her kan du få et overblik over de posteringer, der er på den pågældende leverandør. Du kan blandt andet se alle bevægelserne på din leverandør, den aktuelle saldo og en evt. forfalden saldo på linjen ud for leverandøren.

Hvis du trykker på forstørrelsesglasset yderst til højre på en linje, vil du kunne se de transaktioner, der ligger bag posteringen.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer