Om Leverandørkontokort

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om leverandørkontokortet. Hver leverandør/vareleverandør har sit eget kontokort. På kontokortet kan du se alle de posteringer, der berører din leverandør.

Hvis du benytter tillægsmodulet Lager, kan du finde leverandørkontokortet under "Vareleverandører" under fanen "Lager".

Sådan finder du dit leverandørkontokort

Du finder dit leverandørkontokort på fanen "Regnskab" under "Søgning og lister" og "Leverandører".
Ud for dine leverandører til højre er der et ikon der hedder "Posteringer på konto".

Her kan du få et overblik over de posteringer, der er på den pågældende leverandør. Du kan blandt andet se alle bevægelserne på din leverandør, den aktuelle saldo og en evt. forfalden saldo på linjen ud for leverandøren.

Tip:
Hvis du trykker på forstørrelsesglasset yderst til højre på en linje, vil du kunne se de transaktioner, der ligger bag posteringen.