e-copedia

Om prishierarkiet for salgspriser i Projekt

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om prishierarkiet for medarbejdere, aktiviteter og projekter i tillægsmodulet Projekt, samt hvilken pris der træder i kraft, hvornår.

Der er flere steder, du kan angive en salgspris i Projekt. Derfor er det vigtigt at vide, hvilken pris, der vil træde i kraft, hvornår. Du kan angive en salgspris på dine medarbejdere, aktiviteterne og en særpris på dine projekter. 

 

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Prishierarki for salgspriser i Projekt

Her kan du se en illustration af, hvordan din salgspris vil blive, når du fakturerer et projekt, hvor du har registreret salgspriser på medarbejdere, aktiviteter og projekter.  

OBS:
Har du registreret en særpris på dit projekt, vil det altid være denne der træder i kraft, når du fakturerer dit projekt.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer