Skift din abonnementspakke

Vejledning
Denne guide viser, hvordan du vælger den abonnementspakke, der passer bedst til dine behov.

Hvis dine bogføringsbehov ændrer sig i forhold til, hvad dit e-conomic skal være i stand til, kan du nemt og hurtigt skifte mellem vores forskellige abonnementspakker i indstillingerne for din aftale.

På den måde har du kontrol over, hvilke funktioner der skal være inkluderet i dit regnskabsprogram.

OBS:
Når du skifter abonnementspakke, påvirkes antallet af bogførte posteringer ikke. Du kan ikke nulstille eller nedgradere det antal, du allerede har bogført.

For at lære mere om vores abonnementsvilkår vedrørende priser og antallet af bogførte posteringer, kan du læse punkt 3, afsnit 3.3 i vores abonnementsvilkår her.

Sådan vælger du den rette abonnementspakke

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Håndter abonnement".
  4. Vælg den pakke, du ønsker fremadrettet.
OBS:
"Pris for posteringer" bliver udregnet ud fra antallet af bogførte posteringer i det indeværende regnskabsår.

Dit nye abonnement træder i kraft øjeblikkeligt. Ændringerne fremgår på din næste faktura.