Op- eller nedgradér dit abonnement

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du op- eller nedgraderer dit abonnement.

Dit abonnement kan kun nedgraderes, såfremt du ikke har oversteget posteringsgrænsen.

Sådan op- eller nedgraderer du dit abonnement

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Håndter abonnement".
  4. Vælg den pakke, du ønsker fremadrettet.
OBS:
Dit nye abonnement træder i kraft øjeblikkeligt. Ændringerne fremgår på din næste faktura.