e-copedia hjælpecenter

Skift abonnementspakke

Se hvordan du nemt op- eller nedgraderer din abonnementspakke i e-conomic, og hvad ændringen betyder for dine funktioner og din næste faktura.

Sidst opdateret:
Skrevet af Tenna Larsen

Generelt om skift af abonnementspakke i e-conomic

Denne guide viser, hvordan du vælger den abonnementspakke, der passer bedst til dine behov i e-conomic. Hvis dine bogføringsbehov ændrer sig, kan du hurtigt skifte mellem e-conomics forskellige abonnementspakker i aftalens indstillinger. Dette giver dig kontrol over, hvilke funktioner der skal være inkluderet i dit regnskabsprogram.

Når du skifter abonnementspakke, påvirkes antallet af bogførte posteringer ikke. Det er ikke muligt at nulstille eller nedgradere det antal posteringer, du allerede har bogført

For at lære mere om e-conomics abonnementsvilkår vedrørende priser og antallet af bogførte posteringer, kan du læse mere her: https://www.e-conomic.dk/abonnementsvilkaar-e-conomic

Det er kun superbruger eller administrator på aftalen for at skifte abonnementspakke.

Skift af abonnementspakke for egen aftale

Denne procedure bruges, når du som bruger ønsker at skifte din egen abonnementspakke.

Sådan skifter du abonnementspakke:

  1. Tryk på det orange tandhjul, og vælg Alle indstillinger.

  2. Vælg Abonnementsstatus under Abonnement i menuen til venstre.

  3. Tryk på Håndter abonnement.

  4. Vælg den pakke, du ønsker fremadrettet (f.eks. Smart eller Komplet), eller find den ønskede pakke, og tryk på Vælg.

Klik her for at komme direkte ind i abonnementsstatus

Prisen for posteringer følger de gældende abonnementsvilkår. Du kan læse mere om disse vilkår her: https://www.e-conomic.dk/abonnementsvilkaar-e-conomic

Viser knappen "Håndter abonnement" i Abonnementsstatus – bruges til at vælge en ny abonnementspakke.
Viser knappen "Håndter abonnement" i Abonnementsstatus – bruges til at vælge en ny abonnementspakke.

Virkning af pakkeændringer i e-conomic

Dit nye abonnement træder i kraft øjeblikkeligt og du vil derfor have adgang til de funktioner der ligger i din nye pakke med det samme. Ved nedgradering vil funktioner i den tidligere pakke samtidig forsvinde øjeblikkeligt.

Du har formegentlig allerede betalt for indeværende periode. Derfor vil din op- eller nedgradering fremgå på næste faktura. Du vil derfor på næste faktura blive krediteret for den periode, hvor du har betalt for en anden pakke end den du reelt set endte med at ligge i, og den pågældende periode vil så faktureres for den nye pakke.

Var denne artikel nyttig?