e-copedia

Opgradér din demo til en almindelig aftale

Vejledning
Hvis du har prøvet vores 14 dages gratis demo-aftale og har lyst til at tegne et abonnement hos os, kan du her læse hvordan dette gøres.

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi simpelthen er så glade for, at du har valgt os! Vi lover at gøre vores allerbedste, for at din oplevelse med e-conomic bliver helt fantastisk.

Hvis du har lavet noget arbejde i din demo-aftale, som du gerne vil bevare, når du vælger et abonnement hos e-conomic, kan du simpelthen bare opdgradere din demo til en abonnements-aftale.

For at vi kan opgradere din demo til en almindelig aftale, er der visse forudsætninger:

 • Din aftale skal være en "Demo uden data", da vi bevarer den data der findes i demoen, når du opgraderer. Alt den data, der fines i din demo kommer derfor med over i din reelle aftale.
 • Der må ikke være foretaget test-bogføringer eller fiktive bogføringer, da disse ikke er mulige at slette. De bogførte ting vil derfor også blive rykket med over i dit reelle regnskab.

Sådan opgraderer du en demo til et abonnement

 1. Tryk på fanen "Hjem".
 2. I øverste højre hjørne vil du se et link, "Opgradér nu", som du blot trykke på, for at opgradere din demo.
 3. Vælg hvilket abonnement du vil opgradere din demo til, ved at trykke på knappen "Vælg" ud for det abonnement du ønsker.
 4. Du skal nu opgradere dit abonnement ved at trykke på knappen "Opgradér", eller trykke på knappen "Annullér" for at komme tilbage og evt. vælge om.
 5. Når du har trykke på "Opgradér" vil du få en besked om, at dit abonnement nu er opgraderet.
OBS:
Du får også en bekræftelse på e-mail, så der ikke skal være tvivl om at din demo er konverteret til et abonnement, så vi kan byde dig ordentligt velkommen til e-conomic.
Tip:
Selv hvis du allerede er kunde, kan du fortsat tage en gratis demo, hvis du ønsker at prøve noget af. Du kan faktisk tage lige så mange demoer, du har lyst til. Det er du altid velkommen til.

Sådan laver du en ny aftale, fremfor at opgradere demoen

 1. Åben www.e-conomic.dk
 2. Tryk på menuen "Priser" øverst på siden.
 3. Tryk på "Vælg" ud for det abonnement du gerne vil købe.
 4. Udfyld felterne - når du modtager en e-mail med loginoplysninger, er din aftale aktiv.
OBS:
Det er ikke multigt at give adgang til en bogholder eller revisor i en demo-aftale. Ligeledes, kan du ikke benytte dig af vores API-funktioner.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer