Opret eller tilknyt en medarbejder til bruger i Projekt

Vejledning
I denne guide kan du se, hvordan du opretter en medarbejder til tidsregistrering i Projekt.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan opretter du en medarbejder

1. Tryk på fanen "Projekter".
  2. Tryk på "Øvrig opsætning" i menuen til venstre og vælg "Medarbejdere".
  3. Tryk på "Ny medarbejder".
  4. Udfyld felterne og dernæst tryk "Gem".

Grænsedato

Grænsedato for ændringer af medarbejderpriser angivet i felterne for kost-/salgspris før og kost-/salgspris efter.

Type

Blank (ingen valgt): Der kan registres tid på medarbejderen, men medarbejderen har ikke eget login.

Tidsregistrering: Medarbejderen kan selv logge ind og registrere sin egen tid via e-conomic.dk eller Visma e-conomic App.

Projektleder: Medarbejderen kan registrere sin egen tid via e-conomic.dk eller Visma e-conomic App. Derudover, kan en projektleder registrere tid for andre medarbejdere på de projekter, som projektlederen er ansvarlig for. Medarbejderen skal dog ført have registreret timer på projektet mindst en gang.

Mobil tidsregistrant: Medarbejderen kan registrere sin egen tid via Visma e-conomic App.

Kan godkende

Markér, hvis Projektleder/Tidsregistrant skal kunne godkende egen tid. En projektleder kan ligeledes godkende andres tid for de projekter, vedkommende er ansvarlig for.

Kan fakturere

Markér, hvis Projektleder skal kunne fakturere de projekter, vedkommende er ansvarlig for.

Sådan tilknytter du en medarbejder til en bruger

1. Opret en medarbejder med typen "Blank" jf. ovenstående guide.
  2. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  3. Vælg "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.
  4. Opret en ny bruger eller tryk på linjeikonet "Redigér" til højre for den pågældende bruger, hvis brugeren allerede er oprettet.
  5. Tryk på fanen "Adgang".
  6. Angiv medarbejdernummeret fra projektfanen i feltet "Medarbejder" og tryk på "Gem".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Projekter