Opret en aktivitetsgruppe

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en aktivitetsgruppe.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan opretter du en aktivitetsgruppe

1. Tryk på fanen "Projekter".
  2. Vælg "Aktiviteter" under "Øvrig opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Aktivitetsgrupper".
  4. Tryk på "Ny aktivitetsgruppe".
  5. Udfyld felterne og tryk på "Gem" for at oprette aktivitetsgruppen.

Type
Produktiv, fakturerbar: Aktiviteter, kunder kan faktureres for.
Produktiv, ikke fakturerbar: Aktiviteter, kunder ikke kan faktureres for.
Uproduktiv: F.eks. ferie, sygdom og administrative aktiviteter.

Medtag kostpriser i finans
Markér dette for at integrere aktiviteternes kostpriser i finansen.

Konto, igangværende
Den konto, omkostningen skal bogføres på, mens projektet er aktivt.

Modkonto, igangværende
Den modkonto, beløbet skal posteres på.

Konto, afsluttet
Den konto, omkostningen skal bogføres på, når projektet afsluttes.

Medtag salgspriser i finans
Markér dette for at integrere aktiviteternes salgspriser i finansen.

Konto, igangværende
Den konto, omsætningen skal bogføres på, mens projektet er aktivt.

Modkonto, igangværende
Den modkonto, beløbet skal posteres på.

Konto, afsluttet
Den konto, omsætningen skal bogføres på, når projektet afsluttes.