Opret en ny bruger i din koncernaftale

Vejledning
Såfremt du er superbruger på en koncernaftale, også beskrevet som en administratoraftale, så kan du oprette nye brugere samt ændre og tildele adgangskoder.
  • Denne funktion kræver du er superbruger på en administrator- eller koncernaftale.

Sådan opretter du en ny bruger i en koncernaftale

1. Tryk på "Administrator" dernæst "Brugere".
  2. Tryk på "Opret bruger".
  3. Udfyld felterne.
  4. Tryk på "Gem".
  5. Der bliver automatisk sendt en mail til den pågældende brugers e-mail adresse med aftalenr, brugerid og adgangskode.
OBS:
Nye brugere har ikke automatisk adgang, til de allerede tilmeldte virksomheder, i virksomheds-registeret. Superbrugeren skal angive, hvilke virksomheder den nye bruger skal have adgang til.