Opret et nyt leveringssted

Vejledning
Denne guide vejleder dig i, hvordan du opretter et leveringssted på din kunde, som du kan tilvælge på dine ordrer samt fakturaer til den pågældende kunde.

Sådan opretter du ét leveringssted på din kunde

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Kunder" under "Kunder" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Flere" til højre for den kunde, du ønsker at oprette et leveringssted for. Vælg herefter "Leveringssteder" i rullemenuen.
  4. Tryk på den blå knap "Nyt leveringssted".
  5. Udfyld felterne og tryk herefter på "Gem".

Oplysninger om felterne

Leveringsbetingelser
Skriv her leveringsbetingelserne for leveringsstedet - eksempelvis 'ab fabrik' eller 'til kantstenen'

ID (e-faktura)
Her kan du udfylde leveringsstedets ID i forbindelse med e-fakturering/EAN. Det kan eksempelvis være et butiksnr. du har fået oplyst af din kunde.