Opret hurtig adgang til en virksomhed

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du som administrator kan oprette hurtig adgang til en virksomhed, og dermed også nemt kan skifte mellem de aftaler, du administrerer.
  • Denne funktion kræver, at du logger ind som administrator.

Sådan opretter du hurtig adgang til en virksomhed

1. Log ind på dit administratormodul og tryk på "Administrator" i menuen til venstre.
  2. Tryk på "Virksomheder" og vælg derefter "Virksomheder".
  3. Tryk på den lille boks på linjen ud for den virksomhed, som du vil se i din "hurtig adgang" liste.
Tip:
Du kan fjerne hurtig adgangen igen når du står under "Virksomheder" ved at trykke på en lille boks på linjen ud for den virksomhed, som du vil fjerne fra din "hurtig adgang" liste.

Når du har sat flueben i boksen ud for den/de virksomheder, du gerne vil se i din "hurtig adgang" liste, kan du fremover benytte listen, når du arbejder i én virksomhed og vil til at arbejde i en anden.

Sådan bruger du hurtig adgang

1. Tryk på virksomhedsnavnet på den virksomhed du er inde på øverst til højre ved siden af det orange tandhjul.
  2. Vælg den virksomhed du vil skifte til ved at klikke på virksomhedsnavnet i rullemenuen.