Opret kundeindbetaling ud fra fakturanummer

Vejledning
Denne guide vejleder dig i, hvordan du udligner en bogført faktura ud fra fakturanummeret, når du har modtaget betaling fra din kunde.

Sådan opretter du en kundeindbetaling ud fra fakturanummeret

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på den kassekladde, hvor du ønsker at oprette indbetalingen i.
  3. Tryk på "Ny postering" og vælg typen "Kundeindbetaling".
  4. Indtast fakturanummeret under "Fakturanr.", så felterne for "Beløb" samt "Kundenummer" udfyldes.
  5. Udfyld "Modkonto" og tryk på "Gem".