Opret projektstatus

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en projektstatus i e-conomic.

Din projektstatus kan tilvælges på projektet, og herefter bruges som søgekriterium i avanceret søgning samt projektrapporter.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan opretter du en projektstatus

1. Tryk på fanen "Projekter"..
  2. Vælg "Projektstatusser" under "Øvrig opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Ny status".
  4. Angiv "Status" - den vil, på de valgte projekter, fremgå i projektoversigten.
  5. Tryk på "Gem" for at oprette statussen.