Opret tilbud/ordre/faktura i udenlandsk valuta

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter tilbud/ordre/faktura i en anden valuta end din grundvaluta.

For at kunne oprette tilbud, ordrer eller fakturaer i en anden valuta, skal du først angive dine salgspriser i den pågældende valuta.

Du kan ændre valutaen direkte på tilbuddet, ordren eller fakturaen, eller du kan rette valutaen på kunden, så vedkommendes tilbud, ordrer og fakturaer altid bliver oprettet i dén valuta.

Sådan ændrer du valuta på kunden

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Kunder" under "Kunder" i menuen til venstre.
  3. Tryk på linjeikonet "Redigér" ud for den kunde, du ønsker at ændre valuta for.
  4. Tryk på fanen "Øvrigt".
  5. Vælg den ønskede valuta i fold-ud menuen i feltet "Valuta".
  6. Tryk på "Gem" for at gemme ændringen.

Sådan ændrer du valuta på tilbud/ordre/faktura

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Tilbud"/"Ordrer"/"Fakturaer" under "Fakturering" i menuen til venstre.
  3. Opret nyt tilbud/ordre/faktura eller redigér en kladde.
  4. Tryk på feltet for "Dato" og "Betingelser".
  5. Vælg den ønskede valuta i fold-ud menuen i feltet "Valuta".
  6. Tryk på "OK" for at gemme ændringen.