Opsæt enheder - tillægsmodulet Dimension

Vejledning
Når du benytter tillægsmodulet Dimension har du også mulighed for at benytte enheder, når du bogfører leverandørfaktura eller finansbilag. På den måde får du et enhedsregnskab ved siden af dit normale regnskab.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Dimension (afdeling)

Sådan opsætter du enheder

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Kategorier og enheder" i menuen til venstre og vælg "Enheder".
  3. Tryk på "Opsætning" i linjen i oversigtsområdet.
  4. Sæt flueben ud for de typer du vil have vist.
  5. Tryk på "OK".

Når du har sat flueben ud for de forskellige typer, vil du se de ekstra felter i indtastningsbilledet, når du skal bogføre din leverandørfaktura eller dit finansbilag.

Du kan på fanebladet "Rapport" nu se dine enheder på bl.a rapporterne "Saldobalance", "Kontokort" & "Posteringer". På den måde kan du få vist dit enhedsregnskab.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Dimension