Opsæt km-opsætning

Vejledning
Inden du registrere og fakturere kørsel i forbindelse med et projekt, skal km-opsætningen sættes rigtigt op. Kørselsregistreringer kan integreres med Finans for at beregne refusion til medarbejderen.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan opsætter du km-opsætning

1. Tryk på fanen "Projekter".
  2. Vælg "Medarbejdere" under "Øvrig opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Andre muligheder" og vælg "Km-opsætning".
  4. Udfyld felterne og tryk "OK".

Grænsedato
Grænsedato for ændringer af prissats pr. km angivet i felterne for kost-/salgspris før og kost-/salgspris efter.

Medtag i finans
Markér dette for at integrere kørsel med Finans

Konto, igangværende
Den konto, omkostningen skal bogføres på, mens projektet er aktivt.

Modkonto, igangværende
Den modkonto, beløbet skal posteres på.

Konto, afsluttet
Den konto, omkostningen skal bogføres på, når projektet afsluttes.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Projekter