Opsæt Lager af Rackbeat: Kundefaktura

Vejledning
Denne artikel er det fjerde og sidste trin i opsætningen af integrationen mellem e-conomic og Rackbeat. Hele vejledningen er opdelt i fire artikler, som kan ses i serien nedenfor.

Er du landet på vores opsætningsguide, men har endnu ikke et lagersystem?
Lad os hjælpe dig. Få et opkald fra e-conomic og at kom godt i gang med Rackbeat.

I denne artikel fortsættes opsætningen af integrationen mellem e-conomic og Rackbeat. Hvis du har fulgt denne artikelserie, har du nu lavet din opsætning i e-conomic og opsat indstillinger for det generelle og dine leverandørfakturaer i Rackbeat. I denne artikel kan du se, hvordan du indstiller dine kundefakturaer, hvilket er det sidste trin i opsætningsprocessen.

Hvis du endnu ikke har været igennem de tidligere trin, kan du gå tilbage i denne artikelserie og se, hvordan du opsætter dine konti til indkøb, opsætter integrationen i Rackbeat samt opsætter dine leverandørfakturaer efter dine behov.

Opsætning af kundefaktura i Rackbeat

1. For at vælge indstillinger for dine kundefakturaer skal du tilgå opsætningen for e-conomic i Rackbeat.
  2. Log ind i Rackbeat og tryk på dit firmanavn i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på "Brugerindstillinger" og derefter på "Apps" under "System" i venstre side.
  4. Vælg e-conomic ved at trykke på "Indstillinger" ude til højre for appen.
  5. Tryk på fanen "Kundefaktura" i indstillingsmulighederne under "Opsætningsguide" og "Gennemgang af integration".
  6. Her kan du se de indstillinger, du skal opsætte efter dit eget behov. Du finder en forklaring til disse forneden.
  7. Når du har gennemført opsætningen skal du trykke på "Gem indstillinger".

Kundefaktura
Sæt flueben i "Aktiver debitor-integration" for at sikre at de kunder, kundegrupper og kundefakturaer du opretter synkroniseres med din aftale i e-conomic.

Konto til kundegrupper
Her skal du vælge den konto fra din kontoplan som du bruger til dine kunder. Denne konto anvendes ved oprettelse af en ny kundegruppe i Rackbeat. Eksempelvis er det konto 5600 i en standard kontoplan i e-conomic.

Standard til oprettelse af varegrupper i e-conomic
Her skal du vælge de konti som skal anvendes når du opretter en ny varegruppe i Rackbeat. Du kan med fordel kigge på dine varegruppers opsætning i e-conomic og benytte de samme konti.

Bogfør og send fakturaen fra e-conomic
Når du sætter flueben i dette felt, bogføres en kundefaktura automatisk i e-conomic når du manuelt bogfører fakturaen i Rackbeat.

Når du har været igennem disse indstillinger, kan du trykke på "Aktivér integration" eller "Gem indstillinger". Du er nu færdig med opsætningen og klar til at gå i gang med dit nye lagermodul.