Opsætning af leverandør (inden eksport af betalinger)

Vejledning
Når det kommer til at eksportere betalinger til din bank er det alfa og omega, at dine leverandøre er opsat korrekt i e-conomic.

I denne artikel vil vi gennemgå hvilke indstillinger, som du skal være sikker på at have lavet på dine leverandøre, før du kan eksportere betalinger til dem fra e-conomic over i din bank.

Udover leverandøren er det også vigtigt, at du har oprettet en bankkonto, som indeholder dine bankoplysninger.

Opsæt din leverandør, så du kan eksportere dine betalinger

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Vælg "Søgning og lister" i menuen til venstre og tryk på "Leverandører".
  3. Tryk på "Ny leverandør" i listeområdet eller på "Redigér" på ikonet ud for din leverandør.
  4. Under fanen "Generelt" skal du som minimum udfylde de stjernemarkerede felter.
  5. Under fanen "Referencer og betaling" skal du vælge en betalingstype, og bagefter udfylde de tilhørende felter. Du kan vælge alle betalingstyperne på nær "Kun postering".
  6. Afslut ved at trykke på "Gem".
    • Hvilke betalingstyper kan jeg vælge imellem, og hvilke ekstra felter medfølger til dem?
OBS:
Hvis kontonummeret er på mindre end 10 cifre, skrives det med foranstillede nuller, eksempelvis skrives et kontonummer på 7 cifre, således: ”RRRR000KKKKKKK” IBAN nr. (IBAN) IBAN står for ”International Bank Account Number” (internationalt bank-konto-nummer). Feltet "Bankkonto" er KUN et tekstfelt til egen information.