Opsætning af leverandør (inden eksport af betalinger)

Vejledning
Når du skal eksportere dine bankbetalinger er det vigtigt, at du sætter dine leverandører rigtigt op.

Opsæt din leverandør, så du kan eksportere dine betalinger

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Vælg "Søgning og lister" i menuen til venstre og tryk på "Leverandører".
  3. Tryk på "Ny leverandør" i listeområdet eller på "Redigér" på ikonet ud for din leverandør.
  4. Udfyld felterne under "Generelt" og under "Referencer og betaling"
  5. Tryk på "Gem".
OBS:
Hvis kontonummeret er på mindre end 10 cifre, skrives det med foranstillede nuller, eksempelvis skrives et kontonummer på 7 cifre, således: ”RRRR000KKKKKKK” IBAN nr. (IBAN) IBAN står for ”International Bank Account Number” (internationalt bank-konto-nummer). Feltet "Bankkonto" er KUN et tekstfelt til egen information.

Betalingstype

Her vælges betalingstypen (+04, +71, +73, +75 bankoverførsel, IBAN).

Efter valg af betalingstype, bliver der "åbnet" endnu et indtastningsfelt og et af disse "nye" felter skal udfyldes:

Giro

(+04) Girokontonr.

FI-kreditornr.

(+71, +73 +75) Kreditornr.

IBAN

"IBAN/Swift-nr." kan udfyldes - skal begge oplysninger med skal de skrives, som i eksemplet her: DK2608950001000788/HANDDKKK

Kontonr.

(ved Bankoverførsel) Reg. nr og Bankkonto nr., skal skrives samlet i ét felt, med først 4-cifret reg.nr, og så 10-cifret kontonr. R=RegNr og K=KontoNr: ”RRRRKKKKKKKKKK”