e-copedia

Overdragelse til kurator

Vejledning

Er du blevet tildelt en virksomhed som kurator, for at gennemgå deres regnskab, og hvordan der er blevet bogført?  Så kan det være en stor hjælp for dig , hvis du kan få adgang til deres e-conomic aftale, og i denne artikel forklarer vi hvad du skal gøre for, at få denne adgang.

En kuratoradgang koster 300 kr. ekskl. moms og varer 30 dage.

Hvis du allerede har haft 30 dages adgang og har brug for længere tid, så kan du forlænge adgangen. Prisen for en forlængelse er 300 kr. + moms for adgang i et kvartal.

Hvis du har yderligere spørgsmål, har vores bogholderi deres helt egen supportside, hvor de har besvaret ofte stillede spørgsmål der bl.a. indbefatter kuratoradgang.

  • Du skal kunne fremvise en kuratorattest for at få adgang.

Kontakt vores bogholderi

  1. For at få en kuratoradgang, skal du skrive en e-mail til bogholderi@e-conomic.dk, hvori du vedhæfter en kuratorattest og e-mailadressen, du vil bruge til dit e-conomic login.
  2. Når vores bogholderi har set e-mailen og godkendt attesten, sender de en e-mail omkring du nu har adgang til aftalen.
  3. Er din e-mailadresse allerede tilknyttet Visma Connect skal du blot logge ind med din e-mail adresse og eksisterende adgangskode. Hvis du derimod er en ny bruger, vil der være et link i e-mailen til at danne en adgangskode.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer